Over mij & Reviews

Op deze pagina lees je alles over mij (Leo But, eigenaar LeoLest) en over de reviews van LeoLest! Zo lees je bijvoorbeeld de klantervaringen van (oud) leerlingen. Zij hebben een Google Review achter gelaten. Op deze pagina kun je lezen wat zij over mij en LeoLest zeggen.

Over mij

Mijn naam is Leo But en ik woon alweer 45 jaar in het mooie Laarbeek. Ik ben de oprichter en eigenaar van LeoLest Gewoon Goed! Voorheen heb ik veelal flinke functies in de commerciële wereld bekleed.

In 2018 heb ik eindelijk de keuze kunnen maken om te gaan doen wat ik echt leuk vindt, of mijn hart te volgen zogezegd, door autorijles te gaan geven met mijn eigen rijschool. Ik heb ondertussen vele kilometers op de weg gemaakt en ik vind het nog steeds leuk om auto te rijden, daarnaast ben ik in het bezit van alle rijbewijzen en vindt ik het ook nog eens leuk om mensen iets te leren!

In 2018 heb ik mijn licenties voor rijinstructeur behaald, dat betekend dat ik in ieder geval helemaal up-to-date ben voor wat betreft de verkeersregels en het behalen van een rijbewijs, dus ik mag starten met het geven van autorijles. Daarnaast heb ik er onwijs veel zin in om mijn eigen bedrijf op te gaan pakken.

Voor jou als leerling betekend dat dan weer dat je altijd een enthousiaste en gedreven rijinstructeur, of liever gezegd rijcoach, naast je hebt zitten.

Wil je meer weten over mij? neem dan eens een kijkje op mijn Facebook of Instagram pagina!

Reviews

Sinds de start van mijn carrière als rijinstructeur ben ik enorm actief in het verzamelen van reviews. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat nieuwe leerlingen kunnen lezen over de meningen van (oud) leerlingen. Dit zegt vaak meer over de rijschool dan de woorden van mijzelf.

Mijn missie is dat iedereen in heel Laarbeek en omstreken kan genieten van een autorijbewijs.

Het zou natuurlijk super zijn als deze mensen hun rijbewijs bij LeoLest willen behalen. Daarnaast vind ik het enorm belangrijk dat mijn leerlingen het erg naar hun zin hebben wanneer ze aan het lessen zijn. Ik vind autorijden altijd erg leuk en hopelijk kan ik dit overdragen aan mijn leerlingen.

Op deze pagina vind je de beoordelingen van mijn leerlingen. Deze beoordelingen zijn op Google geplaatst. Het zijn er nog niet veel, maar ik ben enorm trots op het huidige gemiddelde van 5 sterren! Hopelijk ontvang ik nog meer beoordelingen. Heb je bij mij gelest? Dan wil ik je vragen om een beoordeling achter te laten. Alvast bedankt! 🙂

Portfolio