Welkom bij rijschool LeoLest!

Wil je rijlessen in Laarbeek? Plan dan nu een afspraak bij Leolest!

 

LEERZAAM

Leerzaam, dat is rijopleiding LeoLest zeker. Nog niet zo lang geleden heb ik mijn bevoegdheid voor rijinstructeur behaald, ik zit dus vol met de nieuwste en leukste leermethodes die er mede voor gaan zorgen dat ook jij je rijbewijs gaat halen!

 

VRIENDELIJKHEID

LeoLest staat garant voor vriendelijkheid. Rijlessen moet in eerste instantie leuk zijn, daarom wordt er veel aandacht besteed aan een prettige sfeer tijdens de praktijklessen en een goede band tussen de leerling en de instructeur.

 

VEILIGHEID

Veiligheid is het belangrijkste onderdeel van een rijopleiding. Tijdens de rijlessen van rijschool LeoLest wordt de leerling in een prettige omgeving opgeleid tot een zelfstandige, besluitvaardige maar zeker ook veilige weggebruiker.

Reacties van leerlingen

Rijlessen bij LeoLest is ontzettend leuk! Geloof niet alleen in mijn woorden, maar voornamelijk in die van mijn leerlingen:

 

Ik heb zelf een hele lange tijd gelest bij Leo. Ik heb niet een moment gehad dat ik niet energiek was om te gaan lessen. Leo is een hele aardige vriendelijke maar vooral ook duidelijke rijinstructeur die je graag ziet slagen en daar ook alles aan wil doen. Bovendien is het altijd gezellig en kun je lekker een praatje maken. kortom een geweldige rijschool.

Stan Otten

 

Leolest is zeer zeker aan te raden als je verzekerd wil zijn van goede rijlessen. Met Leo was het altijd super gezellig in de auto en alles is super duidelijk uitgelegd en ik heb alles super fijn aangeleerd gekregen, met handige tips en trucjes. Al met al kan ik Leolest alleen maar heel sterk aanraden. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd voor mij rijexamen en kon ik altijd zonder angst en met plezier gaan rijlessen!

Okke van de Ven

 

Lessen bij LeoLest is top. Het is een geweldige vent met humor, het is dan ook nooit saai geweest tijdens mijn rijlessen. Ik zou LeoLest aan iedereen aanraden, ook aan mensen met ADHD of iets anders zoals dat ik heb. Leo gaat hier normaal mee om en stelt je oprecht op je gemak. Dus ben je aan het twijfelen kies dan voor Leo.

Jay

 

Leo is een fijne rijinstructeur met hele leuke, fijne, gezellige en ook zeker leerzame lessen!!

Floor

 

Dankzij Leo in 1x geslaagd voor mijn examen! Een hele fijne en gezellige tijd gehad. Leo heeft een erg fijne manier van les geven, met veel plezier maar toch zeker serieus! Aanrader dus!

Inge Vogels

 

Met Leo is het altijd gezellig tijdens de rijlessen, hij stelt je op je gemak en geeft goede tips! Dus ben je op zoek naar een goede rij instructeur kies dan LeoLest!

Joske

Resultaten

Geen salespraatjes, maar feiten. Bij LeoLest is kwaliteit gegarandeerd, niet omdat ik dat zeg, maar omdat de feiten dat uitwijzen. LeoLest boekt in een korte tijd goede resultaten. Dat blijkt uit de resultaten van de tevreden klanten, het aantal uren op de weg en de klantbeoordelingen. LeoLest is met name actief in de regio Laarbeek (Beek en Donk, Lieshout, Aarle-Rixtel en Mariahout), Gemert-Bakel en Helmond. Het kan dus zo maar zijn dat je mij tegenkomt in de regio.

 

uren op de weg

 

tevreden klanten

 

score review

Even kennismaken

Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en vindt het ook heel leuk om de jeugd bekend te maken met een auto en de Brabantse wegen. Wil je meer over mij weten? Klik dan even op de ‘over mij’  pagina.

 

Leo But

Oprichter en eigenaar van autorijschool LeoLest


Prijzen van LeoLest

In de onderstaande afbeelding vind je een overzicht van de prijzen van verkeersschool LeoLest. Bij Leolest draait alles om de leerling en daarom zijn er veel mogelijkheden, betalen per les, per maand, speciale afspraken, geen probleem alles is mogelijk!

 

 

Gezondheidsverklaring – eigen verklaring, rechtstreek aan CBR te voldoen – Klik hier (€44,50)

De leukste rijschool van laarbeek

Over LeoLest

LeoLest is een rijschool die voornamelijk actief is in regio Laarbeek (Lieshout, Aarle-rixtel, Beek en Donk en Mariahout) Gemert-Bakel en Helmond.

Autorijopleiding LeoLest is opgericht in 2018 door Leo But.  Sinds 2019 leert Leo met veel plezier jonge toekomstige weggebruikers alles over het verkeer en het besturen van een auto. Leo is er van overtuigd dat rijden enorm leuk is en wil daarom zijn passie overdragen op de hedendaagse jeugd.

‘Nieuwe dingen leren is over het algemeen vrij moeilijk, maar leren gaat een stuk gemakkelijker als het leuk is. Ik vind  het dus belangrijk voor mijzelf en voor de leerling dat er met plezier gelest wordt. ‘ – Leo

De kernwaarden van LeoLest zijn: leerzaam, vriendelijkheid en veiligheid. In eerste instantie moet een autorijschool leerzaam zijn, want het uiteindelijke doel is tenslotte toch het leren van autorijden. Dit hangt samen met vriendelijkheid/plezier. Leo is ervan overtuigd dat wanneer je als leerling plezier maakt tijdens het lessen, er ook makkelijker en sneller geleerd wordt. Tot slot uiteraard veiligheid, het is belangrijk dat de leerling zichzelf ten alle tijden in een veilige situatie bevindt. Dat betekent dus: op de weg en in de auto.

Wil je liever even bellen? Ik vertel je met plezier over mijn rijschool:

Bel Leo
 

Neem contact op!

Ik begrijp dat je vast nog wat vragen hebt, aarzel daarom niet. Ik beantwoord je vragen graag!